Nokia E71

Nokia har lanserat nya E71 som är en komplett telefon som passar bra som arbetsredskap, men som också erbjuder en hel del nöje och underhållning.

Nokia E71Nokia E71 är en snygg och stilren telefon, som har de flesta funktioner man kan behöva. Det är en tangentbordstelefon, men som ändå har ett bekvämt format och erbjuder en hel del underhållning. Det finns FM-radio, GPS, multimediaspelare med stöd för flera filformat samt en kamera med 3,2 megapixel, autofokus och lysdiodsblixt. Telefonen har en stor skärm, en TFT qvga-skärm på 2,36 tum med upplösningen 320*240 pixel och 16 miljoner färger. Nokia E71 stödjer flera typer av anslutningar, som USB och bluetooth. Vidare finns turbo-3g, wlan och fyrbands-gsm. Telefonen har en riktigt bra batterilängd, samtalstiden är 4,5 timmar via 3G och passningstiden hela 17 dagar i GSM-nätet.

Tillverkaren Nokia menar att E71 ska kombinera effektivitet med elegans och det har de lyckats bra med. Vid första anblicken utstrålar E71 kvalitet. Telefonen har en skön, tung känsla i handen. Den finns i två färger, Grey Steel och White Steel. E71 har ett komplett tangentbord, dessutom med svenska tangenter, men tydligen har tangentbordet inte riktigt gått hem hos dem som prövat telefonen. Testarna menar att knapparna har en skön tryckkänsla, men att tangenterna är lite för små så det är lätt hänt att man trycker på fel knapp. En rolig funktion är switch-läget som gör att man enkelt kan växla mellan två skrivbord med genvägar, ett för jobbet och ett för fritiden.

Nokia E71 får höga betyg för sitt stilrena utseende, sin höga kvalitet, den stora fina skärmen samt för att alla funktioner fungerar smidigt. Dock får telefonen minus för kamerans och hörlurarnas kvalitet samt för tangentbordet som har lite för små knappar. Sammanfattningsvis så är det en bra och stabil mobiltelefon som passar både för arbete och för nöje. ¨

Hitta bästa pris för Nokia E71 hos Prisjakt.nu.


Läs mer:
M3: Nokia E71 rockar – M3s första intryck