Nokia 6220 Classic

Nokia 6220 Classic6220 Classic från Nokia är en mobil fullspäckad med funktioner och finesser. Den har fått mycket bra betyg från testare. En högupplöst kamera, gps och musikspelare imponerar, men tyvärr drar byggkvaliteten, batteritiden och avsaknaden av wlan ner omdömet något.

Insidan av Nokia 6220 Classic är väldigt imponerande. Telefonen har egentligen allt. Kameran har fem megapixlar, xenonblixt, autofokus och linsskydd. Den inbyggda gps:en är enkel att använda och det här är den första mobilen som körs med den nya versionen av Nokia Maps 2.0. Musikspelare och radio får höga betyg. Telefonen är snabb, operativsystemet fungerar bra och menysystemet är användarvänligt. Taltiden är bara 3,5 timmar medan standbytiden är 250 timmar. Mobilen har inbyggt minne på 50 mb och ett minneskort på 512 mb medföljer.

Utsidan av telefonen imponerar dock inte lika mycket. Den känns plastig, bräcklig och ganska tråkig. Den är i och för sig stilren, men även rätt alldaglig. Knapparna är stora och enkla att använda. Telefonen är 108 x 46,5 x 15,2 mm och den är lätt, den väger bara 90 gram. Skärmen är på 2,2 tum med 320 x 240 pixlar.

Trots tråkig design, dålig byggkvalitet, kort batteritid och avsaknad av wlan så är Nokia 6220 Classic en mycket bra telefon som har allt man kan behöva.

Hitta bästa pris för Nokia 6220 Classic hos Prisjakt.nu.

Läs mer:
SvD Telia Sonera först med edge

Leave a Reply

Your email address will not be published.