W890

Sony Ericsson W890iW för Walkman innebär att nya mobilen från Sony Ericsson är en bärbar mp3spelare på 2 GB, kamera och mobiltelefon i ett. Dessutom kan du surfa med turbo-3g (hsdpa).

W890i är en smal mobil – inte tjockare än ett cd-fordral – med kamera på 3,2 megapixel. En knapptryckning är allt som krävs för att starta kameran. Skärmen är två tum och klarar 262 144 färger med en upplösning om 240 x 320 bildpunkter.

Med 2 GB utrymme kan du lagra upp till 1 800 låtar i telefonen. Musiken spelas upp med Walkman Player 3.0 som är tillgänglig genom en enkel knapptryckning. Det gör det enkelt och intuivt att navigera runt bland dina låtar. Sortering av musiken kan ske efter artist, album eller omslagsbild. För extra fylligt ljud finns funktionen “mega bass”.

Skulle du tröttna på den musik du har med dig finns en inbyggd FM-radio.

Givetvis surfar du snabbt. Telefonen stöder UMTS (3G), EDGE och HSDPA (Turbo 3G). Stöd för Macromedia Flash finns inbyggt.

Matchvikten är 78 gram. Telefonen mäter 104 mm x 46,5 mm x 9.9 mm.

Batteriet räcker till 9,5 timmars tal (GSM) eller 360 timmar standby. Lyssnar du på musik räcker batteriet i upp till 20 timmar.

Telefonen lanseras under början av 2008. Det finns också en snarlik modell, W898c för den kinensiska marknaden.

Hitta bästa pris för Sony Ericsson W890i på prisjakt.nu

Läs mer:
Aftonbladet: Sony Ericsson lanserar tre nya mobiler
IT24: Turbo-3g och musikportal i fokus hos Sony Ericsson
M3: Vi har känt på Sony Ericssons vinternyheter
ComputerSweden: Nya telefoner och miljontals låtar
PC för Alla Skarp musiklur i läcker metall

Andra bloggar om:
, , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.