Touch Cruise

HTC Touch Cruise3G-telefonen HTC Touch Cruise ger dig en suverän multimediaupplevelse på den 2,8 tum stora pekskärmen.

Mobilen är en slimmad, stilfull och kompakt smartphone som är lätt att använda tack vare TouchFLO-tekniken som gör det enkelt att scrolla, panorera och zooma med bara ett finger. Med fingerrörelser kan du snabbt söka igenom e-post, webbsidor, meddelanden, musik och bilder. Gränssnittet 3D Touch Cube låter dig snabbt öppna kontakter, applikationer, musikspelare med mera.

Den inbyggda GPSen gör det lätt att hitta rätt. Mjukvaran från Tom Tom ger dig en total navigationsupplevelse. Det blir lättare att hitta den snabbaste vägen till ditt mål eller restauranger och serviceinrättningar längs vägen. Tom tom låter dig undvika trafikstockningar men ger dig också möjligheten att ta en mindre omväg till lokala sevärdheter.

HTC Touch Cruise är utrustad med två kameror, en enklare för videosamtal och en tremegapixelkamera med autofokus för ren fotografering. Vidare finns en inbyggd FM-radio, MP3spelare och en videospelare. Formaten MP3, AAC, AAC+, WMA, WAV och AMR-NB stöds.

Operativsystemet är Windows Mobile 6 Professional som körs på en processor från Qualcomm, MSM7200 på 400 MHz. Mobilen har 128 MB RAM, den mäter 110 x 58 x 15,5 mm och väger 130 gram inklusive batteri. Stöder Turbo 3G (hsdpa) och fyra GSM-band. Dessutom stöd för bluetooth och USB (mini). Minneskort av typen microSD stöds också.

Taltid upp till sju timmar, standby upp till 450 timmar.

Hitta bästa pris för HTC Touch Cruise på prisjakt.nu


IDG: Första testet: HTC Touch Cruise

Andra bloggar om:
, , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.