Sony Ericsson C702

Sony Ericsson C702
Den nya C702 från Sony Ericsson lanseras som en tålig och sportig telefon fullproppad med roliga funktioner. Det är två saker som framförallt utmärker telefonen, tålighet och inbyggd GPS.

Telefonen ser lite mer robust ut än andra mobiler. Till exempel har den en kraftigare lucka för minneskort. När det gäller tålighet så tål telefonen lite mer damm och väta än vanliga mobiler. Men den är varken stöttålig eller vattentät. Den får också repor från nycklar som skaver mot telefonen i fickan, precis som vanliga mobiler. Dessutom är knappsatsen i minsta laget.

C702 har inbyggt GPS. Det är den första mobil med inbyggd GPS från Sony Ericsson på länge. Den tar lite tid på sig att hitta satelliterna, men när den väl gjort det så visas positionerna snabbt på skärmen. GPS:en fungerar mestadels bra. Dock får man tänka på att Google Maps är det program som medföljer och kan användas kostnadsfritt. Man får också prova på det lite mer avancerade programmet Wayfinder gratis under tre månader, men därefter krävs ett abonnemang om man vill fortsätta använda programmet.

Kameran är på 3-2 megapixlar, har autofokus och en digital zoom på 2x. Blixt saknas men fotolampa finns. Tyvärr presterar kameran under förväntan. Internettjänsterna är desto bättre. Mailhanteringen fungerar smidigt och telefonen har stöd för Turbo 3G. Bland övriga funktioner finns java, 3d-spel, fotobloggning och högtalartelefon. Telefonen finns i färgerna Cool Cyan och Speed Black. Displayen är en TFT med 262 000 färger och 240 x 320 bildpunkter. Telefonen är 106 x 48 x 16 mm och väger 105 gram. Taltiden är 12 timmar med gsm och 3 timmar med 3G, medan standbytiden är 318 timmar. Sony Ericsson C702 är ett intressant alternativ för kräsna användare i krävande miljöer.

Hitta bästa pris för Sony Ericsson C702 hos Prisjakt.nu.

Läs mer:
Nyteknik:
Här är prylarna för en toppensommar
Sony Ericsson överraskar med Windows i nya mobiler
Här togs bilden
Stryktåligt – bara i teorin

DN:
Fem bra fotoval för semestern
Lur med koll på läget

Leave a Reply

Your email address will not be published.