HTC Touch Pro

Nu har HTC lanserat Touch Pro – telefonen med extra allt. Det är en telefon med både pekskärm och riktigt tangentbord som är tänkt som storebror till HTC Touch Diamond.

HTC Touch Pro

Touch Pro har det nya gränssnittet TouchFlo 3d som först dök upp i Diamond. Gränssnittet gör att man kan styra så gott som alla telefonens funktioner med fingrarna. Dessutom har telefonen ett utdragbart tangentbord med qwerty-knappsats. Förutom detta har Touch Pro wlan, GPS, FM-radio och en kamera på 3,2 megapixel med autofokus och fotolampa. Den 2,8 tums stora pekskärmen ger en tydlig överblick och gör det enkelt att jobba med webbsidor, mail och dokument. Hemsidorna ser ut precis som de gör på en vanlig PC.

HTC Touch Pro är alltså tänkt som en storebror till Touch Diamond. Utseendemässigt märks det framförallt genom det oregelbundna mönstret på baksidan. Touch Pro är dock både tjockare och tyngre än Diamond. Touch Pro väger 165 gram, jämfört med Diamond som väger 110 gram. I gengäld har dock Touch Pro ett kraftigare batteri än Diamond och dessutom finns det plats för minneskort istället för det inbyggda minnet. Vissa av de buggar som fanns i hårdvaran på Diamond har HTC dessutom lyckats ta bort i Touch Pro. I övrigt är telefonerna väldigt lika.

Tangentbordet har fem knapprader, vilket betyder att även siffrorna har egna tangenter. Det är en mycket smart och bekväm lösning. Dock saknas svenska tecken på tangentbordet, vilket förstås är irriterande.

Touch Pro är en snygg och stabil smartphone som lyckas att samtidigt vara smart, bekväm och välfylld!

Hitta bästa pris för HTC Touch Pro hos Prisjakt.nu.


Läs mer:
M3 testar: HTC Touch Pro: Touch triumferar!

Leave a Reply

Your email address will not be published.