HTC Evo 3D

HTC Evo 3D
Under en presskonferens i London meddelade HTC Corporation att HTC Evo 3D ska lanseras i Europa. Mobiltelefonen har stöd för såväl uppspelning som inspelning i 3D.

Nya HTC Evo 3D ska göra det lätt att både filma och fotografera i 3D utan behov av speciella 3D-glasögon. Tekniken bygger på dubbla 5-megapixelkameror och stereoskopisk 4,3-tums tryckskärm med qHD-upplösning. Objektivet är ljusstarkt och låter dig filma och fotografera i svagt ljus, men mobilen har också dubbla LED-blixtar. Det finns också en tredje kamera för videosamtal om 1,3 megapixel.

Den fantastiska stereoskopiska skärmen visar bilder och video i 3D på ett naturligt sätt, utan behov av klumpiga 3D-glasögon, skriver HTC i sitt pressmeddelande. Processorn är en kraftfull Qualcomm® Snapdragon™ med klockfrekvens på 1,2 GHz som möjliggör videouppspelning i HD (720p). Ramminnet är 1 GB.

Mobiltelefonen innebär också tillgång till tjänsten HTC Watch för att se Hollywoodfilmer i 3D.

HTC EVO 3D, baserad på Android, lanseras i Sverige under tredje kvartalet 2011. Den mäter 126 x 65 x 12,05 mm och väger 170 gram. Taltiden är upp till 9,3 timmar (7,75 timmar med 3G) och standbytiden är upp till 420 timmar.

Hitta bästa pris för HTC Evo 3D hos Prisjakt.nu.

Läs mer:
IDG: 3D-mobil på väg från HTC
Swedroid: HTC Evo 3D kommer till Sverige under tredje kvartalet

Leave a Reply

Your email address will not be published.