W760

Sony Ericsson W760iSony Ericsson W760 är en global walkmantelefon. Med trippelbands turbo-3g (HSDPA) uppnås bredbandshastighet var du än är i världen och med den inbyggda GPSen går du aldig vilse.

Skulle verkligheten bli för tråkig är mobilen utrustad med spel som Need for Speed ProStreet som styrs med speciella speltangenter.

Inbyggda GPS med Wayfinder Navigator gör det enkelt att hitta rätt även i en okänd stad. Om du tränar löpning eller bara tar en promenad håller funktionen Tracker reda på hur långt, snabbt och länge du rört på dig.

Musikspelaren är utrustad med “SenseMe” som skapar spellistor efter ditt humör och “Shake Control” för att navigera mellan låtarna.

En trevlig funktion är att telefonen själv känner av hur du håller den och automatiskt roterar bilder, filmer och spel. Du behöver bara vrida på telefonen för att ändra visningsläget.

Den inbyggda kameran är på 3,2 megapixlar med 2,5 x digital zoom och det medföjande minneskortet rymmer 1 GB.

Mobilen släpps under andra kvartalet 2008. Den mäter 103 x 48 x 15 mm och väger 103 gram. Skärmen är 2,2 tum stor med en uppläsning om 240 x 320 pixlar och klarar 262 144 färger. Taltid upp till 9 timmar, speltid för musik upp till 20 timmar och standbytid upp till 400 timmar. W760 släpps i en svart och en röd modell.

Hitta bästa pris för Sony Ericsson W760i på prisjakt.nu

Andra bloggar om:
, , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.