W580i

Sony Ericsson W580iSony Ericsson W580i är en gatusmart walkmantelefon.

Designen är elegant och stilfull med knappar för att enkelt sköta musikspelaren utan att skjuta fram knappsatsen. Dessutom kan du låta skakkontrollen (shake control) välja låt efter hur du rör (eller skakar) telefonen.

Ett stereoheadset ingår tillsammans med allt du behöver för att föra över musik direkt från din dator. Formaten MP3 och AAC med flera stöds. Du kan använda musiken som ringsignal, stöd för polyfona ringsignaler finns. Skulle du tröttna på din egen musik finns en inbyggd radio för att öka utbudet. Vill du veta vilken låt som spelas på radion kan du identifierar den (eller varför inte en låt som du hör i omgivningen) med funktionen Track-ID. I vissa fall kanske RDS-funktionen redan berättar vilken låt som spelas. Den gamla hederliga sonyfunktionen megabass har också klämts in i mobilen; med Mega Bass™ får musiken mer djup och ett större ljud med stereobreddning.

Vill du kommunicera med omvärlden kan du givetvis ringa eller skicka meddelanden. W580i stöder t9-inmatning (en inbyggd ordlista som hjälper dig att skriva snabbare) för sms och mms. Med MMS kan du skicka bilder till vänner och bekanta. Bilderna tar du förslagsvis med den inbyggda kameran (två megapixlar) som har 4 ggr digital zoom; eller varför inte spela in och skicka en kort video?

Stöd för bluetooth. Minneskortet är av typen Memory Stick Micro (M2) och storlekar upp till 2 GB stöds.

Sony Ericsson uppger en taltid på upp till nio timmar, eller 370 timmar standby.

Telefonen mäter 99 x 47 x 14 mm, väger 94 gram och finns i färgerna Style White eller Urban grå.

Hitta bästa pris för Sony Ericsson W580i på prisjakt.nu.

Läs mer om W580i på sonyericssonw580i.info

Andra bloggar om:
, , , .

Leave a Reply

Your email address will not be published.