Sony Ericsson C905 Cyber-shot

Sony Ericsson C905

Nya C905 Cyber-shot från Sony Ericsson är tillverkarens mest avancerade kameratelefon hittills.

Mobiltelefonen, eller kameran om man väljer att kalla den så, kan ta bilder i 8,1 megapixels upplösning och har en riktig kamerablixt (xenonblixt). Telefonens design har inspierats av kameror och det är lätt att ta bilder.

”Det är lättare att ta bra bilder och aldrig missa det magiska ögonblicket”, säger Sven Totté på Sony Ericsson i ett pressmeddelande. Han tillägger att C905 utvecklats för att vara ett riktigt alternativ till en digitalkamera.

Kamerafunktionen har dessutom försetts med ansiktsigennkännande autofokus, smart kontrast och avancerad bildstabiliseringsteknik. Det får plats många bilder på det memorstick om 2 GB som medföljer mobiltelefonen.

Visa upp dina bilder på tv via trådlöst nät (wi-fi [DLNA]) eller med tvkabeln ITC 60 som säljs separat.

Displayen är 2,4 tum stor och av repfritt mineralglas. Den kan visas 262 144 färger i en upplösning av 320 x 200 pixlar. Förutom kameran finns en inbyggd FM-radio, stöd för java och leveras med ett stereoheadset. Batteriet räcker till upp till nio timmars taltid eller 380 timmars standbytid.

C905 har stöd för gps och lanseras i tre fäger: nattsvart (Night Black), is-silver (Ice Silver) och kopparguld (Copper Gold) under årets fjärde kvartal. Den mäter 104 x 49 x 18 mm och väger 136 gram.

Hitta bästa pris för Sony Ericsson C905 på prisjakt.nu


DN: Pixelvärsting väntas från Sony Ericsson
Aftonbladet Superkamera och spelmobil från Sony Ericsson
PC för Alla: Första titten: Sony Ericsson C905 med värstingkamera
M3: Första testet: Sony Ericsson C905

Comments are closed.