Sony Ericsson C903

Sony Ericsson C903Kanske är den mer digitalkamera än telefon. Sony Ericsson själva säger att C903 är mobiltelefonen som är gjord för att ta minnesvärda bilder. Snabbt och enkelt.

Kameran är på hela fem megapixlar och klarar att ta stora bilder med detaljrikedom och naturtrogna färger. Det har aldrig varit enklare att vara fotograf. C903 har tre funktioner som förenklar fotograferandet. Face Detection hittar upp till tre ansikten och Smile Shutter känner automatiskt av leenden och tar bilden. Skulle inte det vara nog låter funktionen BestPic dig ta nio bilder i följd för att välja ut den bästa och radera resten.

Om du inte nöjer dig med att visa upp dina foton på mobiltelefonens bildskärm, som är 2,4 tum stor, kan du koppla C903 till en TV och ha fotovisning för hela släkten. Det går förresten att spara gpskoordinaterna för var varje bild togs.

Sony Ericsson C903 kommer att släppas på utvalda marknader under årets andra kvartal i färgerna Lacquer Black, Techno White och Glamour Red. Stöd för GSM, GPRS, EDGE, UMTS och HSPA.

Måtten är 97 x 49 x 16 mm och vikten är 96 gram. Taltiden är upp till 10 timmar och standbytiden upp till 400 timmar.

Hitta bästa pris för Sony Ericsson C903 hos Prisjakt.nu.

Läs mer:
Pc för Alla: Här är Sony Ericssons nya Youtube-nalle

Leave a Reply

Your email address will not be published.