Nokia Lumia 630 börjar säljas

Nokia Lumia 630 börjar säljas den 15 maj av The Phonehouse samt genom operatörerna Tele2 och Tre.

Nokia Lumia 630 har ett rekommenderat pris på bara 1 495 kronor inklusive moms. Men bakom den låga prislappen finns en kraftfull och mångsidig telefon, med Lumiafamiljens prisbelönta design och möjlighet att byta skal, i färgerna orange, grön, gul, svart och vit.
Lumia 630 kommer med Windows Phone 8.1 redan från start och erbjuder därmed en mängd nyheter och förbättringar, samt en fyrkärnig Snapdragonprocessor och en 4,5 tum stor skärm med FWVGA-upplösning av ClearBlack-modell som ger bättre betraktningsvinkel och går att se tydligt även i sommarsolen.
Nya Windows-funktioner funktioner som till exempel notifieringscentret Action Centre gör upplevelsen av att använda Lumia 630 ännu snabbare och smidigare, och ger extra njutbarhet till att surfa, spela med Xbox Games, njuta av favoritmusik i Nokia MixRadio, navigera med HERE Maps och HERE Drive+, kommunicera via sociala appar som WhatsApp, WeChat och Instagram, samt skapa och dela bilder med kameran och Nokias ledande kamera-appar.
Genom det nya Microsoft Enterprise-paketet som omfattar kompletta mobila versioner av Microsoft Office, OneDrive samt HERE Maps och HERE Drive+ blir Lumia 630 också ett arbetsredskap av högsta klass. Med 8 gigabyte inbyggt minne och stöd för USD-kort på upp till 128 GB kan Lumia 630 bära med alla appar och filer du behöver – både för nytta och nöje.
Lumiatelefonerna kombinerar funktionsrikedom och prestanda med lång batteritid, som blir ännu bättre genom de energieffektiva rörelsesensorerna SensorCare vilket låter dig använda det breda utbudet av hälso- och fitnessappar utan att belasta 1830 mAh-batteriet. Det gör Lumia 630 till en idealisk träningskompis.
“Vi är glada att kunna offentliggöra säljstarten av Nokia Lumia 630 i Sverige. Det är en telefon som vi är övertygade om kommer att betraktas som överlägset bäst i sin prisklass, och erbjuder samma Windows 8.1-upplevelse och spjutspetsteknologi som finns i våra flaggskeppsprodukter”, säger Niels Kjelstrup, marknadsansvarig för Nokia i Skandinavien.

Nokia Lumia 630
Operativsystem: Windows Phone 8.1
Skärm: 4.5” FWVGA, ClearBlack LCD, Gorilla 3
Batteri: 1830mAh
Nätverk: LTE 100Mbps/50Mbps, HSPA+ 42Mbps (dual carrier)/5.76Mbps, HSPA+ 21Mbps/5.76Mbps, Wi-Fi (b/g/n), BT 4, micro-USB
Processor: 1.2GHz Qualcomm Snapdragon 400 med fyra kärnor
Kamera: 5 Megapixel, Autofokus, Nokia Camera
Minne: 512 MB RAM, 8 GB eMMC med stöd för micro SD/uSD-kort för upp till 128 GB

Leave a Reply

Your email address will not be published.