iPhone fortfarande het

I fredags kunde Mix Megapols lyssnare höra Adam Alsing berätta hur tomten kommit tidigt iår. Han hade kommit över en upplåst iPhone och var verkligen överlycklig i direktsändning i “Äntligen Morgon”.

Samma dag skrev IDG om hur hörselskadade amerikaner drar Apple inför rätta för att iPhone inte finns i en modell anpassad för hörselskadade. Apple har dock ännu inte släppt tillräckligt många olika modeller för att lagkravet om anpassning för hörselskadade ska gälla.

Enligt CNN slåss Telia och Telenor förfullt om att få ensamrätt på iPhone i Sverige. Rykten har tidigare gjort gällande att Telenor skulle ro hem det hela. Oavsett hur det går tror ingen av operatörerna att de kommer kunna erbjuda iPhone innan årsskiftet.

Senaste nytt är att iPhone är mer användarvänlig än HTC Touch och Nokia N95. Detta enligt ett test beställt av den amerikanska datortidningen Computerworld. I testet fick iPhobne 4,6 där 5,0 var max. HTC Touch kammade in andraplatsen med 3,4 och sist kom Nokia med 3,2. Bara 30 procent av testpersonerna klarade av att starta Nokia N95 och HTC Touch hade för små ikoner.


IDG MacWorld: Hörselskadade drar iPhone inför rätta
Telenor och Telia i dragkamp om iPhone
iPhone krossar konkurrenterna vad gäller användarvänlighet

Andra bloggar om:
, , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published.